29 Nisan 2009 Çarşamba

Abajur ışığıyla huzurlu akşamlar



Ev dekorasyonundaki önemli detaylardan biri de aydınlatma şüphesiz. Özellikle akşam saatlerinde kendinizi huzur içinde hissetmek için evinizi abajurla aydınlatmayı deneyebilirsiniz.
Evinizi dayadınız, döşediniz. Duvarlar boyandı. Koltuklar, dolaplar yerleşti. Perdeler takıldı. Sıra en önemli aksesuarlardan biri olan aydınlatmaya geldi. Aslında bu detayı en başta düşünmekte fayda var. Çünkü evi sıcak ve keyifli hale getirmenin yollarından biri de iyi planlanmış bir aydınlatma.
Tavandan sarkan avizelerin modası giderek kayboluyor. Yerden ayaklı aydınlatmalar ya da köşelerdeki sehpaların üzerine yerleştireceğiniz abajurlar giderek daha çok tercih edilir oldu. Odalarınızda hem şık bir görünüm hem de göz yormayan huzurlu bir atmosfer oluşturmak istiyorsanız siz de abajur tipi aydınlatmayı deneyebilirsiniz. Modern ya da klasik modellerden birini seçebilirsiniz.

22 Nisan 2009 Çarşamba

Hayata Hoş Geldiniz

"Hayatta en büyük eğlence; başkasının ‘yapamazsın’ dediğini yapabilmektir.

" Walter Bagehot



Guguk Kuşu" filminde Jack Nichoson akıl hastanesinde; Çok ağır bir mermer havuzu kaldırabileceğine dair diğer hastalarla iddiaya girer.

Yüklenir ve havuzu kaldırmaya çalışır ama kaldıramaz.

Diğer hastalar onunla alay ederken birşey söyler : "Ben en azından denedim"

Sizde yaşamayı başarmak için için en azından bir kez deneyin ve yılmayın. Bugün olmayacak belki yarında ama birgün mutlaka...

5 Nisan 2009 Pazar

Nar gibi kızarmış tavuk..yanındaki elmalar nedir?Anlamadım.

KIZARMIŞ TAVUK